Algemene voorwaarden Visser Speelgoed

Indien u een bestelling plaatst  bij Visser Speelgoed verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Orderbevestiging

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief verzendkosten en BTW.

U heeft 3 betaalmogelijkheden;

  1. U kunt betalen via Ideal
  2. U kunt het bedrag overmaken op Rabobanknummer NL23 RABO 0108 9096 89 van Visser-Speelgoed te Breda
  3. U kunt betalen in de winkel bij afhalen van de artikelen.


Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling  zo snel mogelijk(mits voorradig) aan de postvervoerder aangeboden ter verzending.Ook worden artikelen zelf door ons bezorgt in de regio Breda.U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is. U krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan u van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Pakketpost wordt over het algemeen binnen 1 a 3 werkdagen aan u geleverd. U kunt 24 u per dag uw bestelling plaatsen.

Verzend- en verpakkingskosten

De verzendkosten van bestellingen tot 10 kg bedragen € 5,50 .Boven de 10 kg bedragen de verzendkosten €12,50 Voor verzendingen buiten Nederland en binnen Europa gelden aangepaste verzendkosten.

Ruilen en retourneren

U heeft veertien dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking.. Het bedrag wordt dan teruggestort op uw bankrekening,verzendkosten worden niet vergoed.

Dit geldt niet voor bestellingen van grote aantallen! Ook opblaasartikelen zoals zwembaden,luchtbedden,opblaasfiguren etc kunnen niet retour gestuurd worden.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor uw rekening.

Klachten / garantie

Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. 

Overeenkomst

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Prijsafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring

Visser speelgoed verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Desbetreffende gegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar visser-speelgoed@hotmail.com

KVK: 20009036 | BTW: NL805069161B01

Sorteer op
© 2011 - 2024 John Visser Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel